PsyMens helpt je op weg met je Persoonlijke Gezondheidsomgeving

De overheid zet in op een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) voor elke Nederlander. Je PGO is een centrale plek waar in de toekomst alle informatie van jouw zorgverleners over de zorg voor jou te vinden is. Je complete zorggeschiedenis kun je er straks terugvinden. Van een bezoek aan de huisarts tot een controle bij de tandarts of de behandeling bij PsyMens.

Altijd en overal inzicht

Met je PGO heb je altijd en overal inzicht in je persoonlijke zorgdossier en kun je informatie op je gemak nalezen. Dat is hartstikke handig als je bijvoorbeeld wilt weten wat er ook alweer in de brief aan je huisarts stond. Of wanneer de volgende afspraak met een zorgverlener is. Als je wilt, of als het nodig is, kun je informatie delen met andere zorgverleners. Wil je dat een zorgverlener niet meer in je PGO kan kijken, dan trek je de toegang weer in. Dat bepaal je dus zelf.

Wat maakt het bijzonder?

  • Alle informatie over de zorg voor jou op één plek
  • Relevante informatie inzien en delen
  • Overal toegankelijk
  • Altijd up-to-date
  • Veilig online

Kijk mee in de toekomst

Het kan nog even duren voor alles met het PGO helemaal rond is. Alle zorgverleners zijn nu hard aan het werk om hun informatie voor je te ontsluiten. Dat neemt niet weg dat we alvast willen laten zien welke informatie vanuit PsyMens in je PGO terecht kan komen. Bij PsyMens lopen we nu eenmaal graag voorop.

Wil jij weten hoe je toegang kunt krijgen tot het portaal bij PsyMens? Laat dan even wat van je horen. We nemen contact op en informeren hoe één en ander in zijn werk gaat.

Klik hier voor de informatie flyer.