Home Werkwijze Volwassenen Kind & jeugd Veelgestelde vragen Team Verwijzers Wachttijd Verwijzing / Vergoedingen Samenwerking
Volwassenen Kind en jeugd
Pagina 1 Pagina 2

Wachttijd volwassenen

SGGZ
Direct na binnenkomst van uw verwijsbrief voor de specialistische zorg plannen we met u een telefonische screening in. Deze screening vindt bij voorkeur binnen een week plaats. Aan de hand van de informatie die u ons in het telefonische gesprek geeft, kiezen wij de behandelaar die het beste aansluit op de door u geschetste problematiek. Indien u zelf voorkeur heeft voor een behandelaar kunt u dat uiteraard aangeven. U wordt dan bij die behandelaar ingepland. De wachttijd is afhankelijk van de beschikbaarheid van de behandelaar. Momenteel is de wachttijd in Utrecht en Amersfoort ongeveer 20-22 weken en in Nieuwegein ongeveer 10-12 weken.

GBGGZ

De gemiddelde wachttijd tussen de aanmelding en het intakegesprek voor de generalistische basis zorg verschilt per locatie. Voor de locatie Utrecht bedraagt de wachttijd 6-8 weken, voor Nieuwegein 4-8 weken en voor Amersfoort 16-20 weken.

Wachttijden zijn geactualiseerd op 10 oktober 2019.         

Voor een psychisch gezond leven
Over PsyMens Aanmelden Contact Vraag & Antwoord
Disclaimer Privacy Statement