De overheid zet in op een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO) voor elke Nederlander. Je PGO is een centrale plek waar in de toekomst alle informatie van jouw zorgverleners over de zorg voor jou te vinden is. Je complete zorggeschiedenis kun je er straks terugvinden. Van een bezoek aan de huisarts tot een controle bij de tandarts of de behandeling bij PsyMens.

Altijd en overal inzicht

Met je PGO heb je altijd en overal inzicht in je persoonlijke zorgdossier en kun je informatie op je gemak nalezen. Dat is hartstikke handig als je bijvoorbeeld wilt weten wat er ook alweer in de brief van je huisarts stond. Of wanneer de volgende afspraak met een zorgverlener is. Als je wilt, of als het nodig is, kun je informatie delen met andere zorgverleners. Wil je dat een zorgverlener niet meer in je PGO kan kijken, dan trek je de toegang weer in. Dat bepaal je dus zelf.

Wat maakt het bijzonder?

  •  Alle informatie over de zorg voor jou op één plek
  • Relevante informatie inzien en delen
  • Overal toegankelijk
  • Altijd up-to-date
  • Veilig online

Kijk mee in de toekomst

Het kan nog even duren voor alles met de PGO helemaal rond is. Alle zorgverleners zijn nu hard aan het werk om hun informatie voor je toegankelijk te maken. Toch willen we in de tussentijd al laten zien welke informatie vanuit PsyMens in je PGO terecht kan komen. 

Wil je weten hoe je toegang kunt krijgen tot je PGO bij PsyMens? Laat het ons weten door te bellen naar 030-251 5790 of te mailen naar info@psymens.nl, dan helpen we je graag verder.

Klik hier voor de informatie flyer.