Secretariaat Medewerk(st)er - vast

Woerden
24 - 36 uur

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ga je werken voor het secretariaat van de PsyMens ZorgGroep en staat het contact met de cliënten en onze behandelaren centraal. Je vormt de essentiële schakel tussen beide, waarmee je een wezenlijke bijdrage levert aan het welzijn van onze cliënten.

Voor onze cliënten ben jij vaak het eerste contact. Je vindt het net zo belangrijk als wij dat een cliënt zich welkom en gehoord voelt. Jij bent het eerste aanspreekpunt en de persoon die klaarstaat om vragen te beantwoorden en houdt je bezig met alle administratieve aspecten van registratie. Het secuur invoeren, verwerken van relevante (persoons-) gegevens is een belangrijk onderdeel van de functie. Je zult o.a. aanmeldingen nabellen, aanmeldingen verwerken en zorgovereenkomsten verwerken. Voor onze behandelaren ben jij de optimale ondersteuning, zodat zij zich volledig kunnen richten op de zorg van onze cliënten.

Over jou

Jouw plezier vind je in het nauwkeurig werken binnen een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Hierbij komen jouw uitstekende planningsvaardigheden goed van pas. Je bent gewend om je eigen werk te controleren en je bent iemand die niet afwacht, maar vooruitdenkt en een proactieve werkhouding heeft. Als persoon ben je cliëntgericht, vriendelijk en goed in de omgang met mensen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, evenals ruime ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook). Ervaring met een Elektronisch cliëntdossier is een pré. Je bent cliëntgericht en kunt goed samenwerken in een team. Tegelijkertijd gaat ook zelfstandig werken jou goed af. Verder heb je een relevante opleiding afgerond op HAVO, MBO+ of HBO niveau of weet je ons met je werkervaring te overtuigen.

Over ons

Onder de PsyMens ZorgGroep vallen zusterbedrijven PsyMens en ComeniusGGZ. Tussen beide heerst een nauwe samenwerking om cliënten te voorzien van snelle, hooggekwalificeerde en multidisciplinaire zorg. Met een medisch specialistische erkenning zijn wij als middelgrote GGZ-instelling werkzaam op het terrein van de generalistische, maar met name de specialistische zorg. Dit bieden we aan volwassenen, kinderen en jongeren die op verandering en verbetering gerichte zorg nodig hebben.

Jouw werkomgeving

Ons secretariaat bedient beide bedrijven en doet dit met een betrokken team van momenteel 14 personen. De gecombineerde front-office-, backoffice- en secretariaatswerkzaamheden maken ons secretariaat tot een dynamische werkomgeving. De ene dag sta je cliënten servicegericht te woord, maak je afspraken en verwerk je interne berichten van behandelaren (front-office). De andere dag doe je divers administratief werk, zoals o.a. het verwerken van de mail voor alle vestigingen, het versturen van brieven en het afhandelen van informatieverzoeken (backoffice). De telefoon wordt door alle secretaresses beantwoord. Zo komen alle facetten aan bod. Dit alles doe je vanuit ons hoofdkantoor in Woerden, welke goed bereikbaar is vanaf de A12 en het treinstation.

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne, collegiale werksfeer waarin ook ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan;
  • Een jaarcontract voor 24 tot 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Een salaris conform CAO GGZ functiegroep 35 € 2.272,- – € 3.218,- (aanloopschaal kan van toepassing zijn) op basis van een 36-urige werkweek;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand);
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
  • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Twee personeelsbijeenkomsten per jaar.

Interesse?

Denk jij de persoon te zijn die ons secretariaat niet kan missen? Wij komen graag met je in contact! Jouw motivatie en cv ontvangen wij graag per email via recruitment@psymens.nl.

We kijken er naar uit om van je te horen!

“Ik vind het leuk dat deze functie zo afwisselend is en dat ik dagelijks mensen verder help” –
Secretariaat Medewerk(st)er bij PsyMens