Junior Secretariaat Medewerk(st)er - bijbaan

Woerden
8 - 24 uur

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ga je werken voor het secretariaat van de PsyMens ZorgGroep en staat het contact met de cliënten en onze behandelaren centraal. Je vormt de essentiële schakel tussen beide, waarmee je een wezenlijke bijdrage levert aan het welzijn van onze cliënten.

Voor onze cliënten ben jij vaak het eerste contact. Je vindt het net zo belangrijk als wij dat een cliënt zich welkom en gehoord voelt. Jij bent het eerste aanspreekpunt en de persoon die klaarstaat om vragen te beantwoorden en houdt je bezig met alle administratieve aspecten van registratie. Het secuur invoeren, verwerken van relevante (persoons-) gegevens is een belangrijk onderdeel van de functie. Je zult o.a. aanmeldingen nabellen, aanmeldingen verwerken en zorgovereenkomsten verwerken. Voor onze behandelaren ben jij de optimale ondersteuning, zodat zij zich volledig kunnen richten op de zorg van onze cliënten.

Over jou

Jouw plezier vind je in het nauwkeurig werken binnen een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is. Hierbij komen jouw uitstekende planningsvaardigheden goed van pas. Je bent iemand die niet afwacht, maar vooruitdenkt en een proactieve werkhouding heeft. Als persoon ben je cliëntgericht, vriendelijk en goed in de omgang met mensen. Daarbij ben je accuraat en integer, ben je stressbestendig en flexibel en kun je goed overzicht houden in een dynamische werkomgeving. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, evenals ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, Outlook). Je bent cliëntgericht en kunt goed samenwerken in een team. Tegelijkertijd gaat ook zelfstandig werken jou goed af. Verder heb je een relevante opleiding afgerond op minimaal HAVO, niveau of of je bent MBO/HBO student. Student Psychologie is een pre. 

Over ons

Onder de PsyMens ZorgGroep vallen zusterbedrijven PsyMens en ComeniusGGZ. Tussen beide heerst een nauwe samenwerking om cliënten te voorzien van snelle, hooggekwalificeerde en multidisciplinaire zorg. Met een medisch specialistische erkenning zijn wij als middelgrote GGZ-instelling werkzaam op het terrein van de generalistische, maar met name de specialistische zorg. Dit bieden we aan volwassenen, kinderen en jongeren die op verandering en verbetering gerichte zorg nodig hebben.

Jouw werkomgeving

Ons secretariaat bedient beide bedrijven en doet dit met een betrokken team van momenteel 14 personen. De gecombineerde front-office-, backoffice- en secretariaatswerkzaamheden maken ons secretariaat tot een dynamische werkomgeving. De ene dag sta je cliënten servicegericht te woord, maak je afspraken en verwerk je interne berichten van behandelaren (front-office). De andere dag doe je divers administratief werk, zoals o.a. het verwerken van de mail voor alle vestigingen, het versturen van brieven en het afhandelen van informatieverzoeken (backoffice). De telefoon wordt door alle secretaresses beantwoord. Zo komen alle facetten aan bod. Dit alles doe je vanuit ons hoofdkantoor in Woerden, welke goed bereikbaar is vanaf de A12 en het treinstation.

Wat bieden wij jou?

  • Een fijne, collegiale werksfeer waarin ook ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan;
  • Een tijdelijk contract voor 8 tot 24 uur per week;
  • Een aantrekkelijk salaris conform CAO GGZ;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand);
  • 8% vakantietoeslag;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Personeelsbijeenkomsten.

Interesse?

Denk jij de persoon te zijn die ons secretariaat niet kan missen? Wij komen graag met je in contact! Jouw motivatie en cv ontvangen wij graag per email via recruitment@psymens.nl.

We kijken er naar uit om van je te horen!

“Ik vind het leuk dat deze functie zo afwisselend is en dat ik dagelijks mensen verder help” –
Secretariaat Medewerk(st)er bij PsyMens