Stagiair(e) Marketing Communicatie

Woerden
36 uur

Wat ga je doen?

Werken als Marketing & Communicatie – stagiair van de PsyMens ZorgGroep betekent kennis opdoen van verschillende vakgebieden. Je werkt nauw samen met de communicatieadviseur en hebt contact met verschillende disciplines binnen de organisatie. Je zult deels zelfstandig aan de slag gaan met taken op het gebied van marketing, (interne en/of externe) communicatie en social media. Denk hierbij aan webredactie, DTP taken, nieuwsbrieven opstellen en bedenken en uitrollen van campagnes. Daarnaast ben je proactief in het bedenken van nieuwe mogelijkheden. Ook bieden we je graag de ruimte om aan te sluiten bij projecten en ben je onderdeel van het organiseren van onze events.

Over jou

Waar wil je heen en wat wil je graag leren? Bij de PsyMens ZorgGroep krijg je de kans om te ontdekken waar je graag naartoe wilt in je loopbaan en te ontdekken wat bij je past. Meedenken en andere dingen oppakken naast je reguliere werkzaamheden is iets wat we ten zeerste stimuleren. Je bent enthousiast, communicatief vaardig, betrokken en beschikt over een gezonde dosis humor. Je vindt het leuk om creatief bezig te zijn en je te buigen over het ontwerpen van nieuwe middelen en materialen. Daarbij lijkt het je leuk om je plan- en organisatievermogen verder uit te diepen. Kennis van Adobe Design, Canva en Google Analytics is een pré en je weet je weg goed te vinden binnen LinkedIn.

Voor de functie als Stagiair Marketing & Communicatie breng je daarnaast het volgende mee: je bent MBO+ / HBO student in de richting van Marketing, Communicatie of iets soortgelijks en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. De nieuwste marketing- en communicatietrends volg je op de voet en je weet als geen ander uitingen te doen die aansluiten op de identiteit van de organisatie.

Over ons

De PsyMens ZorgGroep is een betrokken, warme en open organisatie. Onder de PsyMens ZorgGroep vallen zusterbedrijven PsyMens en ComeniusGGZ. Tussen beide heerst een nauwe samenwerking om cliënten te voorzien van snelle, hooggekwalificeerde en multidisciplinaire zorg. Met een medisch specialistische erkenning zijn wij als middelgrote GGZ-instelling werkzaam op het terrein van de generalistische, maar met name de specialistische zorg. Dit bieden we aan volwassenen, kinderen en jongeren die op verandering en verbetering gerichte zorg nodig hebben.

Jouw werkomgeving

Je komt te werken op het hoofdkantoor van de PsyMens ZorgGroep. Hier zijn verschillende disciplines gevestigd waarmee je dagelijks te maken hebt. De directie, het secretariaat, de HR afdeling en Financiële en Facilitaire Zaken zijn hier allemaal te vinden. Je zult nauw samenwerken met de Communicatieadviseur waarvan je ook intensieve begeleiding zult krijgen. Dit alles doe je dus vanuit het hoofdkantoor in Woerden, welke goed bereikbaar is vanaf de A12 en het treinstation.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een veelzijdige stage waarvoor je € 390,- stagevergoeding per maand conform cao GGZ ontvangt. Hierbij geven we jou natuurlijk ook voldoende tijd en ruimte om aan je studieopdrachten te besteden, want een goede afronding van jouw stage vinden wij belangrijk. Daarbij bieden we een fijne, collegiale werksfeer waarin ook ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan.

Interesse?

Denk jij de persoon te zijn die onze organisatie niet kan missen? Wij komen heel graag met je in contact! Jouw motivatie en cv ontvangen wij graag per email via recruitment@psymens.nl