Skip to content
Paula Dijk

Paula Dijk

Orthopedagoog-Generalist

Vestiging: Woerden, Korenmolenlaan

Paula Dijk (1984) werkt sinds september 2021 bij Psymens als orthopedagoog-generalist in Woerden. Paula studeerde orthopedagogiek aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2018 behaalde zij haar postdoctorale opleiding tot Orthopedagoog-generalist.

Paula heeft in verschillende functies, met verschillende doelgroepen in de jeugdhulpverlening gewerkt. Hierbij heeft zij ervaring opgedaan met de behandeling van jeugdigen en hun gezinnen binnen de residentiele- en dagbehandeling en ambulante hulpverlening.

Hierna is zij in de specialistische en basis-GGZ gaan werken als (regie) behandelaar. Binnen Psymens richt Paula zich op diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren die op een of andere manier vastlopen in hun ontwikkeling (sociaal emotioneel of met angst, trauma, stemming-, eet- en gedragsproblemen). Zij maakt hierbij gebruik van cognitieve gedragstherapie, mediatietherapie, ouderbegeleiding, oplossingsgericht werken en EMDR (traumagerichte therapie). Daarnaast geeft zij werkbegeleiding binnen Psymens.