Skip to content
Nina Tomassen

Nina Tomassen

GZ-Psycholoog

Vestiging: Bilthoven - Leyenseweg 111B

In 2013 heeft Nina de universitaire opleiding Psychologie en Geestelijke Gezondheid afgerond en in 2022 de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog behaald. Gedurende haar loopbaan heeft Nina ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling in de Basis- en Specialistische GGZ bij kinderen, jongeren en volwassenen met onder andere klachten op het gebied van angst, depressie, autisme, ADHD, zelfbeeld en emotieregulatie.

Sinds februari 2019 werkt Nina bij PsyMens, hier houdt zij zich bezig met diagnostiek en behandeling bij kinderen en jongeren. In de gesprekken probeert Nina een open, gelijkwaardige en veilige sfeer te creƫren, met een vleugje humor, waarin je je gehoord en op je gemak voelt.

In haar behandeltrajecten maakt ze gebruik van bewezen effectieve behandeltechnieken en -methoden (zoals cognitieve gedragstherapie). Nina vindt het hierbij een must om systeemgericht te werken en de omgeving van het kind (zoals ouders en school) te betrekken bij het begrijpen en behandelen van de klachten.