Skip to content
Nanda The

Nanda The

Psychotherapeut

Vestiging: Nieuwegein, Zoomstede

Ik ben Nanda The (1981) en werk als GZ – psycholoog en Psychotherapeut bij PsyMens, locatie Nieuwegein. Hiervoor heb ik bij een grote instelling gewerkt in de ambulante en deeltijdzorg. In mijn behandelingen maak ik gebruik van trauma-verwerking (EMDR, imaginaire exposure, imaginaire rescripting), psychotherapie (clientgericht, systemisch, psychodynamisch), schematherapie (cognitief en experiëntieel), interpersoonlijke psychotherapie (IPT) en cognitieve gedragstherapie.

In een behandeling onderzoek ik eerst met jou waarvoor je komt (je hulpvraag) en waar je in het heden tegenaan loopt. Meestal kunnen we dan al meteen aan de slag. Het kan ook zinvol blijken om jou als persoon beter te leren kennen. Waar ik dan vooral op let is hoe je uitdagingen in het leven het hoofd hebt geboden en je jezelf staande hebt gehouden. Soms komen we er dan achter dat je veel hebt meegemaakt, wat nu als ballast voelt. Met jou kijk ik dus naast je problemen ook naar je (veer)krachten. Vervolgens stellen we behandeldoelen op en maken een plan waar we de komende tijd met elkaar aan gaan werken.

Mijn ervaring is dat mensen na behandeling zichzelf vaak beter kennen en meer toegerust zijn; ze kunnen beter tegen druk van buitenaf, beter omgaan met hun eigen verwachtingen en verwachtingen van een ander, en beter met hun eigen emoties omgaan. Ze voelen zich competenter en hebben meer het vertrouwen in de toekomst.