Skip to content
Floor Zweedijk

Floor Zweedijk

Psychotherapeut

Vestiging: Utrecht - Paarlstraat 2

Floor is sinds september 2012 werkzaam bij het team Kind & Jeugd. Floor studeerde af aan de Universiteit Utrecht, richting Klinische en Gezondheidspsychologie (2001). Na een stage in het UMC Utrecht op de sectie gezinstherapie, wist Floor dat zij zich daar verder in wilde ontwikkelen. Zij startte haar loopbaan als psycholoog in het ErasmusMC (2001), op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie, waar zij te werken kwam op de adolescentenkliniek, met gezinnen.
Een dynamische start, waarna de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volgde, en zij later ook op de polikliniek, deeltijdbehandeling en kinderkliniek ging werken. De focus voor Floor ligt bij het werken met gezinnen. Na het ErasmusMC is Floor gaan werken bij GGZ Centraal Fornhese (2009), waar zij in Ermelo in het Kinder en Jeugdteam de opleiding tot psychotherapeut heeft volbracht. Met tevens een uitstap naar het werken met (jong)volwassenen.

Floor werkt vanuit het systemisch en psychoanalytisch kader. Humor en een mix van diepgang en speelsheid, kenmerken haar werkwijze.