Skip to content
Floor Duintjer Tebbens

Floor Duintjer Tebbens

GZ-Psycholoog

Vestiging: Bilthoven, Leyenseweg

Floor Duintjer Tebbens is sinds januari 2022 onderdeel van het kind- en jeugdteam Bilthoven bij PsyMens. Binnen PsyMens is Floor onderdeel van het genderteam.

Na de opleiding tot orthopedagoog aan de Universiteit van Utrecht heeft Floor jaren gewerkt als zelfstandig ondernemer bij een particuliere praktijk voor kinderen en jongeren met leer-, gedrags- en sociaal-emotionele problematiek. Daarna is Floor ruim drie jaar werkzaam geweest bij zusterorganisatie ComeniusGGZ. In maart 2024 heeft zij de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog Kind en Jeugd afgerond.

Floor creƫert in haar behandelingen een open, niet-oordelende sfeer waarin een ieder zichzelf kan zijn. Vanuit positiviteit, nieuwsgierigheid en creativiteit gaat zij graag samen op zoek naar concrete oplossingen. In haar behandelingen vormt het benadrukken van de sterke kanten en het optimaal benutten van de mogelijkheden van het kind / jongere een belangrijk uitgangspunt. Floor past naast elementen uit de cognitieve gedragstherapie (CGT) ook oefeningen uit de mindfulness toe (opgeleid tot Mindfulnesstrainer, MBSR).