Skip to content
Ellen Postma

Ellen Postma

Hoofd Behandeling / Psychotherapeut

Vestiging: Harderwijk - Westeinde 25A

Sinds juli 2022 is Ellen Postma gestart als Integratief Psychotherapeut en Hoofd behandeling op de locatie te Harderwijk. Hiermee startte ook gelijktijdig de opening van deze locatie, waarbij Ellen het doel heeft om er een bloeiende en gezonde, prettige locatie neer te zetten. Zowel voor de mensen die hier komen met een vraag tot verandering als voor de werknemers.

Ellen studeerde ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen heeft zij een aantal jaren bij een grotere GGZ instelling gewerkt, waar zij tevens de opleiding tot integratief psychotherapeut afrondde aan de RINO te Utrecht. Daar deed zij ervaring op in diagnostiek en behandeling van kinderen, jongeren en hun gezinnen met psychologische-, psychiatrische- en gezinsproblematiek. Hierna maakte zij de overstap naar een kleinschaligere GGZ instelling, waar zij zich heeft ontwikkeld tot traumatherapeut en de ambitie tot teamleiderschap ontstond.

Ellen kenmerkt zich als integratief therapeut door haar persoonsgerichte benadering met aandacht voor het systeem. Naast haar huidige functie bij PsyMens is Ellen docent bij de RINO Utrecht.