Skip to content
Chris Korevaar

Chris Korevaar

Hoofd Behandeling / Klinisch Psycholoog

Vestiging: Nieuwegein, Zoomstede

Sinds 1 november 2018 is Chris Korevaar(1975) werkzaam bij PsyMens. Hij studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij de postdoctorale opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog heeft afgerond. Vervolgens heeft Chris de specialistische opleiding tot Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog afgerond.
Chris heeft jarenlang voor diverse grote instellingen gewerkt waarbinnen hij o.a. hoofd diagnostiek, en behandelleider was van team persoonlijkheidsstoornissen en trauma. Eerder was hij programmaleider voor zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen. Hij heeft met name veel ervaring op het gebied van persoonlijkheidsproblematiek, zowel wat betreft diagnostiek als behandeling. Dit in groepssetting alsook in individuele trajecten binnen de ambulante en (dag)klinische setting. Daarnaast heeft hij opleidingen gevolgd voor traumabehandeling middels EMDR en schrijftherapie.
Chris is als supervisor en trainer actief voor de Vereniging van Schematherapie en actief als docent voor de specialistische opleiding tot Klinisch Psycholoog en GZ-psychoog.
Naast behandelaar is Chris werkzaam als Hoofd Behandeling voor de vestiging Nieuwegein.