PsyMens collega Sascha Kwakernaak MSc promoveert op onderzoek naar de inzet van data science bij psychiatrische zorg

Bij PsyMens hechten we veel waarde aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Met trots zien wij dan ook geregeld de mooie stappen die onze medewerkers zetten op dit vlak.

Zo ook Sascha Kwakernaak MSc, die op 30 april jl. promoveerde aan de universiteit van Tilburg. Zij verdedigde met succes haar proefschrift Routine outcome monitoring to improve mental healthcare practice for patients with severe mental illness; insights from a micro, meso and macro perspective.

 

Met haar onderzoek naar de inzet van data science bij psychiatrische zorg, levert zij een belangrijke bijdrage aan het efficiënter inrichten van de zorg voor patiënten met een psychiatrische aandoening. In dit persbericht is meer te lezen over haar promotieonderzoek.

Sascha Kwakernaak (1987) studeerde Klinische- en Gezondheidspsychologie aan de Universiteit Utrecht. Na haar afstuderen werkte zij negen jaar onder andere als onderzoekmedewerker en psycholoog bij een grote GGZ-instelling. Sinds 1 november 2018 werkt ze als psycholoog bij PsyMens.

Wij feliciteren Sacha van harte met deze buitengewone prestatie!