Home Werkwijze Volwassenen Kind en Jeugd PsyMens Team Verwijzers Wachttijd Verwijzing/Vergoedingen Samenwerking
Problemen en klachten Samenwerking met andere zorgorganisaties Samenwerking met school Diagnostiek Verschillende soorten behandeling Contracten met gemeenten

Samenwerking met andere zorgorganisaties

Wij werken nauw samen met andere organisaties, zoals huisartsen en praktijkondersteuners, de psychologen die in huisartsenpraktijken werkzaam zijn, maar ook met specialisten die in het ziekenhuis werken, zoals kinderartsen. Daarnaast werken we samen met andere medisch specialistische GGZ-instellingen voor kind en jeugd, zodat wij u en uw kind, mocht dat nodig zijn, gemakkelijk kunnen doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Wij werken ook nauw samen met buurtteams. Het kan daarom zijn dat uw kind hulp krijgt van zowel een professional verbonden aan het buurtteam, alsook bij ons. Uw kind kan ook onder behandeling zijn bij een hulpverlener van een geheel andere discipline, zoals bijvoorbeeld een fysiotherapeut of logopediste. In dat geval zorgen wij ervoor dat er zorgvuldige afstemming plaatsvindt tussen de verschillende organisaties en hulpverleners, zodat uw kind de meest efficiënte zorg krijgt.

Voor een psychisch gezond leven
Over PsyMens Aanmelden Contact Vraag & Antwoord
Disclaimer Privacy Statement